Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Parcom wil Quoratio overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Parcom Capital Management B.V. wil, middels Arancio Bidco B.V., F.C. Quoratio B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 20 juli 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Parcom: Parcom is een Nederlands investeringsfonds dat zich richt op investeringen in middelgrote ondernemingen met een management- en operationele basis in de Benelux. Parcom heeft deelnemingen in 19 portfoliobedrijven die actief zijn in verschillende sectoren.
  • Quoratio: Quoratio is een Nederlandse onderneming die zich richt op detachering en consultancy. Quoratio biedt deze activiteiten aan onder verschillende labels: Quoratio, Verhoeve, Zorgon, Vossius, Ferm, Scope data, Scope finance en Vijzelaar.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355