Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Parcom Capital wil BGDD overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Parcom Capital Management B.V. wil Bouwgroep Dijkstra Draisma Beheer B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 11 april 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Parcom Capital Management B.V.: is een investeringsmaatschappij die door middel van investeringen actief is in mid-market private equity, voornamelijk in de Benelux
  • Bouwgroep Dijkstra Draisma Beheer B.V. (BGDD): is een aanbieder van bouwoplossingen- en diensten met een breed aanbod in zorg, onderwijs, recreatie, kantoren en woningbouw. De activiteiten van BGDD hebben betrekking op het hele productieproces in de bouw, inclusief planning en design van nieuwbouw, productie en design van prefab componenten, bouw en renovatie en onderhoud.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355