Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

OTTO Holding wil Axell Beheer overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

OTTO Holding B.V., onderdeel van de Outsourcing Inc.-groep (OSI), wil Axell Beheer B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 21 januari 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • OTTO Holding B.V. houdt zich bezig met (internationaal) werven, selecteren en (her)plaatsen van arbeidskrachten op uitzendbasis en daaraan verbonden ondersteunende diensten voor arbeidskrachten, zoals vervoer en huisvesting;
  • Axell Beheer B.V. houdt zich via haar dochtermaatschappijen bezig met (internationaal) werven, selecteren en (her)plaatsen van arbeidskrachten op uitzendbasis en daaraan verbonden ondersteunende diensten voor arbeidskrachten, zoals vervoer en huisvesting.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355