Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

OneMed Netherlands wil HuCo en Holding Empé overnemen (concentratiemelding)

OneMed Netherlands Holding B.V. wil HuCo B.V. en Holding Empé B.V.(tezamen MediReva) overnemen De bedrijven hebben op 26 oktober 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • De Zweedse vennootschap OneMed AB is actief als leverancier van medische hulpmiddelen in Noord- en Centraal-Europa. OneMed AB is via haar dochteronderneming OneMed Netherlands Holding B.V. actief als leverancier van medische hulpmiddelen en aanverwante zorgverlening in heel Nederland.
  • HuCo B.V. is via haar dochteronderneming MediReva B.V. actief als leverancier van medische hulpmiddelen, mobiliteitshulpmiddelen, medische voeding, verzorgingsmaterialen en aanverwante dienst- en zorgverlening in heel Nederland.
  • Holding Empé B.V. is via haar indirecte dochteronderneming Qualityzorg B.V. actief op het gebied van gespecialiseerde thuiszorg voor wond- en stomazorg en levert via Expertise Centrum Nederland (Excen B.V.) deskundigheid in wond- en stomazorg vanuit meer dan 40 Expertise Centra verspreid over geheel Nederland.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Zorg
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355