Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Omdus Groep wil Biltz NL Topholding overnemen (concentratiemelding)

Omdus Groep B.V. wil Biltz NL Topholding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 30 juni 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Omdus Groep B.V.: is actief als full-service dienstverlener op het gebied van vastgoedonderhoud welke dienstverlening bestaat uit dagelijks / service onderhoud, planmatig onderhoud en verduurzamingswerkzaamheden binnen de woning- en utiliteitsbouw sector.
  • Biltz Topholding B.V.: is actief als full-service dienstverlener in vastgoedonderhoud, welke dienstverlening bestaat uit degelijks / service onderhoud, planmatig onderhoud en verduurzamingswerkzaamheden binnen de woning- en utiliteitsbouw sector.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355