Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Oakley Capital is voornemens om uitsluitende zeggenschap te verkrijgen over Excent Holding, EDG Holding Norge en Flemming Dental (concentratiemelding)

Oakley Capital Limited is voornemens om, via Oakley Monterey Luxco S.à.r.l, middels een aantal nieuw opgerichte vennootschappen, uitsluitende zeggenschap te verkrijgen over Excent Holding B.V., EDG Holding Norge AS, en Flemming Dental GmbH. De bedrijven hebben op 12 september 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Oakley Capital is een participatiemaatschappij en investeert in bedrijven die wereldwijd actief zijn in de sectoren Technology, Consumer, Business Services en Education, met een bijzondere focus op West-Europa.
  • Excent Holding, EDG Holding Norge en Flemming Dental zijn actief op het gebied van (i) de productie van tandheelkundige producten; (ii) de levering van tandheelkundige producten; en (iii) tandheelkundige (technologische) educatieve diensten, met tandheelkundigen als eindafnemers en, in beperkte mate, aan patiënten. Excent Holding is de houdstermaatschappij van Excent Tandtechniek B.V. en Excent Tandtechniek België B.V. en is actief in Nederland en België. EDG Holding Norge houdt een meerderheid van de aandelen in Artinorway Holding AS, houdstermaatschappij van Artinorway Dentalforum AS en Artinorway Dentalforum Lab AS, en is actief in Noorwegen. Flemming Dental GmbH is de houdstermaatschappij van regionale operationele tandtechnische Flemming laboratoria, Flemming Immobilien Verwaltung GmbH en Flemming Dental Tec GmbH en is actief in Duitsland.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355