Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

NPM Investments XI wil ICT Group overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

NPM Investments XI B.V. wil ICT Group N.V. overnemen. De bedrijven hebben op 16 maart 2021 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • NPM Investments XI is een investeerder en houdt in Nederland deelnemingen in uiteenlopende sectoren zoals in de food sector en de gezondheidszorg. NPM neemt deel in Conclusion, dat IT-diensten en zakelijke software aanbiedt.
  • ICT Group N.V.: is een Europese leverancier van industriĆ«le technologische oplossingen. ICT Group focust zich hoofdzakelijk op IT en software gerelateerde diensten. In aanvulling op haar IT-diensten verkoopt ICT Group ook enkele IT-producten.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355