Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

NPM Capital wil indirecte uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Probo Holding (concentratiemelding)

NPM Capital N.V., samen met haar dochterondernemingen en deelnemingen, is voornemens indirecte uitsluitende zeggenschap te verkrijgen over Probo Holding B.V., samen met haar dochterondernemingen. De bedrijven hebben op 18 september 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • NPM Capital is een wereldwijd actieve investeringsmaatschappij, met hoofdkantoor in Nederland, met deelnemingen in ondernemingen in diverse sectoren, waaronder de digitale dienstverlenings- voedings-, gezondheidszorg- en industriĆ«le dienstverleningssector. NPM Capital is indirect een dochteronderneming van SHV Holdings N.V.
  • Probo Holding is de houdstermaatschappij van een voornamelijk in Nederland (gevolgd door BelgiĆ« en Duitsland) opererende groep die actief is als producent van verschillende soorten printwerk, inclusief materialen en accessoires, hoofdzakelijk voor marketing-, promotie-, en interieurdoeleinden (zoals gevelreclame, spandoeken, posters, vlaggen, wandbekleding en brochures).

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355