Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

NPM Capital wil indirecte uitsluitende zeggenschap verkrijgen over De Variabele

NPM Capital N.V. mag indirecte uitsluitende zeggenschap verkrijgen over De Variabele Groep B.V. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 31 mei 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig? 

  • NPM Capital N.V. is een wereldwijd actieve investeringsmaatschappij, met hoofdkantoor in Nederland, met deelnemingen in ondernemingen in diverse sectoren, waaronder de automobielsector, voeding, gezondheidszorg en industriële dienstverlening. NPM Capital N.V. is indirect een 100% dochteronderneming van SHV Holdings N.V. 
  • De Variabele Groep B.V. is actief als full-service dienstverlener in vastgoedonderhoud, welke dienstverlening bestaat uit dagelijks/service onderhoud (reparaties, mutatie- en klantgestuurd onderhoud en asbestsanering), planmatig onderhoud (gevelonderhoud, meerjarig onderhoud, renovatie en transformatie) en verduurzamingswerkzaamheden binnen de woning- en utiliteitsbouw sector. 
     
 

Documenten

NPM Capital wil indirecte uitsluitende zeggenschap verkrijgen over De Variabele (PDF - 38.38 KB)