Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Nordian wil Biltz overnemen (concentratiemelding)

Nordian Fund III Coöperatief U.A.  wil Biltz Consortium B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 6 december 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Nordian Fund III Coöperatief U.A.  is een Nordian is een investeringsmaatschappij. De portfoliobedrijven van Nordian zijn in uiteenlopende sectoren actief.
  • Biltz Consortium B.V. biedt renovatie en onderhoudsdiensten voor residentiële en niet-residentiële gebouwen. Haar werkzaamheden bestaan onder meer uit planmatig onderhoud, (constructieve) renovatiewerkzaamheden, schilderwerk, brandpreventie, stoffeerwerk en projectinrichting. Dit doet zij hoofdzakelijk voor institutionele cliënten zoals woningbouwverenigingen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355