Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Nordian Fund lll Coöperatief UA wil indirect (via Nordian Acquisition 26) uitsluitende zeggenschap over BlueTrail Group verkrijgen (concentratiemelding)

Nordian Fund lll Coöperatief U.A.("Nordian") wil indirect (via Nordian Acquisition 26 B.V.) uitsluitende zeggenschap over BlueTrail Group B.V. ("BlueTrail") verkrijgen. De bedrijven hebben op 8 september 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Nordian: betreft een Nederlandse private equity investeerder. Nordian investeert in middelgrote bedrijven.
  • BlueTrail: is actief als (ZZP-)intermediair en detacheringsbureau. Haar dienstverlening is met name gericht op hoogopgeleide whitecollar lT-professionals.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355