Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

New Noord Holland mag Vroom Holding overnemen (concentratiebesluit)

New Noord Holland B.V. mag Vroom Holding B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 20 september 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • New Noord Holland B.V.: New Noord Holland is een dochteronderneming van New Noord Holland Holding. New Noord Holland Holding is op haar beurt een dochteronderneming van Craft Capital NNH. De meerderheid van de aandelen van Craft Capital NNH worden gehouden door Craft Capital Fund l. Craft Capital Fund I is de dochteronderneming van Roerink Participaties B.V. Craft Capital Fund I is een verstrekker van risicodragend vermogen en richt zich op het verwerven van deelnemingen in kansrijke goedgeleide ondernemingen met groeipotentie.
  • Vroom Holding B.V.: is actief in en expert in grote, complexe en zware funderingsprojecten in Nederland en is tevens actief op het gebied van ( productie en levering van) funderingspalen en prefab- en funderingselementen.
 

Documenten

New Noord Holland mag Vroom Holding overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 36.69 KB)