Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

New Horizons mag DPA Group overnemen (concentratiebesluit)

New Horizons Holding B.V. mag DPA Group N.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 19 maart 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • DPA Group N.V. is een onderneming gericht op het leveren van professionele tijdelijke tewerkstellingsdiensten / detacheren van professionals (temporary employment services of TES) in zes verschillende sectoren.
  • New Horizons Holding B.V. is een nieuw opgerichte portfolio-onderneming onder (indirecte) uitsluitende zeggenschap van het Gilde Equity Management Benelux Fund IV Co√∂peratief B.A. (hierna: Gilde Fonds).
  • Gilde Fonds is actief op het gebied van het investeren van risicodragend kapitaal in kleine en middelgrote ondernemingen in de Benelux regio, voornamelijk door middel van buy-outs. Gilde Fonds wordt beheerd door Gilde Equity Management Benelux Holding B.V. (hierna: Gilde).
  • Gilde is actief op het vlak van TES via de ondernemingen Actief Holding B.V. en Eiffel Beheer B.V. Actief Holding B.V. is gericht op algemene TES, Eiffel Beheer B.V. biedt professionele TES aan.
 

Documenten

New Horizons mag DPA Group overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 42.54 KB)