Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Navitas Capitalwil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Takkenkamp Groep (concentratiemelding)

Navitas Capital wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Takkenkamp Groep B.V. De bedrijven hebben op 16 januari 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Navitas Capital is een investeerder met deelnemingen in diverse sectoren, waaronder (i) wijnimport, (ii) particuliere ouderen(zorg)woningen, (iii) fietsenverkoop, (iv) metalen onderdelen en (v) HRM-consultancy. Navitas B.V., Kalamaris B.V. en Kalamaris II B.V. zijn houdstermaatschappijen.
  • Takkenkamp Groep B.V. is als dienstverlener actief op het gebied van met name het aanbrengen van isolatie en gevelonderhoud en -renovatie, alsmede onderzoek naar en ontwikkeling en productie van innovatieve isolatiematerialen onder het label Airofill

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355