Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Msquared Groep (MSQ) en Tectum Group (Tectum), Freriks-Werken (Freriks) wil overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

De bedrijven hebben op 11 oktober 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • MSQ is de houdstermaatschappij van een voornamelijk in Nederland opererende groep die actief is op het gebied van dakdekken, (groot)handel in dakmaterialen, productie van innovatieve producten voor daken en gevarieerde dienstverlening voor de dakenbranche.
  • Tectum is de houdstermaatschappij van een voornamelijk in BelgiĆ«, Nederland en Polen opererende groep, eveneens actief op het gebied van dakdekken en de (groot)handel in dak materialen.
  • Freriks is een in Nederland opererende onderneming die actief is op het gebied van productie en (groot)handel in dak materialen, met name (loden) dak afvoeren en -doorvoeren.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355