Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Marubeni Corporation wil Euroma overnemen (concentratiemelding)

Marubeni Corporation wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Euroma Holding B.V. De bedrijven hebben op 9 november 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Marubeni Corporation is een Japanse ge├»ntegreerde handels- en investeringsmaatschappij die wereldwijd actief is in uiteenlopende productgroepen op het gebied van import, export en offshore-handel, projectbeheer en de productie en verkoop van grondstoffen en eindproducten;
  • Euroma Holding B.V. produceert levensmiddelen voor menselijke consumptie, met name kruiden, specerijen en smaakmakers.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355