Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

LPC Investments VIII mag Workplanit overnemen (concentratiebesluit)

LPC Investments VIII B.V. mag Workplanit B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 10 november 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • LPC Investments VIII: maakt deel uit van het concern van LPC Group B.V., de Labour Power Company groep: een groep van bedrijven (Goodmorning, Joblnvest, Kobus, Hobij, EuroDetach, Duijndam en International Flex Job) gespecialiseerd in het werven, uitzenden en detacheren van flexwerkers. De opdrachtgevers zijn voornamelijk actief in de glastuinbouw, AGF groothandel, voedingsmiddelen industrie, techniek (productie) en logistiek.
  • Workplanit: is de houdstermaatschappij van een aantal ondernemingen in het Oosten van het land, gespecialiseerd op het gebied van uitzenden, detacheren en werving en selectie van arbeidskrachten. De groep bemiddelt in alle sectoren, met de nadruk op techniek/productie en logistiek, op alle niveaus en binnen alle functiegebieden. De groep treedt op het gebied van uitzenden en detacheren naar buiten onder de merknamen Europlanit en Euro Professionals.
 

Documenten

LPC Investments VIII mag Workplanit overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 38.06 KB)