Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

LPC Investments mag Hobij Personeelsvoorziening overnemen (concentratiebesluit)

LPC Investments IV B.V. mag Houdstermaatschappij Hobij Personeelsvoorziening B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 1 september 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • LPC Investments IV B.V.: is een dochtervennootschap van Labour Power Company B.V. en is opgericht voor de beoogde overname van alle aandelen in het geplaatste aandelenkapitaal van Houdstermaatschappij Hobij Personeelsvoorziening B.V.. Labour Power Company B.V. is de holdingvennootschap van een groep van bedrijven gespecialiseerd in de bemiddeling van flexwerkers. De opdrachtgevers van de Labour Power Company groep zijn actief in de glastuinbouw, AGF groothandel, voedingsmiddelenindustrie, techniek (productie) en logistiek.
  • Houdstermaatschappij Hobij Personeelsvoorziening B.V.: is een uitzendonderneming gespecialiseerd op het gebied van uitzending en detachering, werving en selectie van arbeidskrachten die veelal tijdelijk in Nederland verblijven. De Hobij groep is voornamelijk actief in de sectoren techniek (productie), logistiek en voedingsmiddelenindustrie.
 

Documenten

LPC Investments mag Hobij Personeelsvoorziening overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 44.9 KB)