Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Loadcarrier Bidco mag Rotom Europe overnemen (concentratiebesluit)

Waterland Private Equity Investments B.V mag via Loadcarrier Bidco B.V., Rotom Europe B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 24 augustus 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Waterland Private Equity Investments B.V. / Loadcarrier Bidco B.V.: Waterland Private Equity Investments is een Europese participatiemaatschappij die ongeveer zestig ondernemingen in haar portefeuille heeft. De ondernemingen in haar portfolio richten zich op verschillende sectoren die verband houden met investeringsthema’s zoals outsourcing en digitalisering, vrije tijd en luxe, vergrijzing en duurzaamheid. Loadcarrier Bidco B.V. is een nieuw opgerichte entiteit.
  • Rotom Europe B.V.: Rotom Europe B.V. en de met haar verbonden dochterondernemingen zijn een full service leverancier van logistieke oplossingen rond ladingdragers met een breed producten- en dienstenportfolio. Deze portfolio bestaat voornamelijk uit de verkoop van houten en plastic pallets, metalen rolcontainers en kunststof bakken, maar omvat ook verhuur en retouremballage van ladingdragers voor het vervoer en de opslag van goederen.
 

Documenten

Loadcarrier Bidco mag Rotom Europe overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 43.5 KB)