Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Janssen Group of Companies wil VCK Logistics overnemen (concentratiemelding)

Janssen Group of Companies B.V., onderdeel van WPEF VII Holding Coöperatief W.A. (Waterland), wil VCK Logistics Supply Chain Solutions B.V., VCK Logistics Oceanfreight B.V., VCK Logistics Airfreight B.V., VCK Logistics Germany GmbH overnemen. De bedrijven hebben op 18 oktober 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Janssen Group of Companies B.V. een haar (in)directe dochterondernemingen bieden wereldwijd logistieke diensten aan op het gebied van lucht- en zeevracht, wegtransport, pakketdistributie, opslag & fulfilment, eventueel in combinatie met het assembleren en installeren van goederen en in- en verkoop van verpakkingen;
  • VCK Logistics Supply Chain Solutions B.V., VCK Logistics Oceanfreight B.V., VCK Logistics Airfreight B.V., VCK Logistics Germany GmbH bieden in Nederland logistieke diensten aan op het gebied van lucht- en zeevracht en in Duitsland tevens op het gebied van (installatie van) telecommunicatiefaciliteiten.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355