Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Inflexion en Stak YER willen een nieuwe onderneming starten (concentratiemelding)

Inflexion en Stak YER willen samen een nieuwe onderneming starten. De bedrijven hebben op 4 januari 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de joint venture.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Inflexion: is een onafhankelijke investeringsmaatschappij met portfoliobedrijven over de hele wereld. De portfoliobedrijven van Inflexion zijn actief op vele gebieden, waaronder technologie, data analytics, software engineering en uitzending, detachering en werving en selectie op het gebied van IT en finance (via Calco Group B.V.)
  • Stak YER: is een internationaal wervingsbureau (inclusief detachering en interim management) en biedt haar klanten uitzend- en detacheringsdiensten aan. YER levert haar diensten op de volgende gebieden: technologie, publieke sector, finance, juridisch, IT, supply chain en supporting professionals.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde joint venture en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355