Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

ILC NEWCO VII mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over BERYLLIUM (concentratiebesluit)

ILC NEWCO VII B.V. mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over BERYLLIUM B.V. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 27 december 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

  • ILC Newco VII B.V.: is een investeringsmaatschappij die zich richt op bedrijven in de medische sector, de zakelijke dienstverlening en de softwaresector in de Benelux.
  • Beryllium B.V.: is de houdstermaatschappij van HFBG Holding B.V. (HFBG), Sterksen Holding B.V. (Sterksen), Star Apple Holding B.V. (Star Apple) en ProUnity NV (ProUnity). De activiteiten van (de dochtermaatschappijen van) Beryllium bestaan uit een technologie-ondersteund sourcingplatform dat een portfolio van HR-diensten en –oplossingen aanbiedt. Beryllium is actief op het gebied van arbeidsbemiddeling en als managed solutions provider (MSP).
 

Documenten

ILC NEWCO VII mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over BERYLLIUM (concentratiebesluit) (PDF - 38.03 KB)