Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

IK Partners wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over GoodLife Foods (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

IK Partners wil, via haar houdstermaatschappij IK IX Luxco 15 S.à r.l., uitsluitende zeggenschap verkrijgen over GoodLife Foods B.V. De bedrijven hebben op 9 juni 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • IK Partners is een Europees private equity-bedrijf en investeert in kleine, middelgrote en grote bedrijven met groeipotentieel die actief zijn in de sectoren gezondheidszorg, industriële goederen en diensten en consumentengoederen.
  • GoodLife Foods is, samen met haar dochterondernemingen (de Target Groep), een Europese producent van diepgevroren maaltijdcomponenten en appetizers (snacks). Vanuit haar zes productlocaties (vier in Nederland, één in België en één in Denemarken) produceert de Target een breed scala aan producten, variërend van vlees- tot vleesvrije producten. Het assortiment merkproducten en private label-producten van de Target Groep wordt verkocht aan detailhandelaren, foodservicebedrijven (inclusief groothandelaren) en industriële klanten (bakkerijen).

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355