Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

IJsselheem en Hanzeheerd mogen fuseren (concentratiebesluit)

Stichting IJsselheem en Stichting Hanzeheerd mogen fuseren. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 10 mei 2021 besloten. Er blijft na de fusie voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • IJsselheem heeft een dochterstichting, namelijk Stichting IJsselheem Verpleging, Verzorging en Thuiszorg, die de zorgactiviteiten van de groep verricht. IJsselheem is een ouderenzorgaanbieder die zorg- en dienstverlening aanbiedt in de gemeenten Zwolle, Zwartewaterland en Kampen. IJsselheem is actief op het gebied van somatische en psychogeriatrische zorg, geriatrische revalidatiezorg, eerstelijnsverblijf, wijkverpleging, fysiotherapie/ergotherapie/logopedie/diëtiek, geneeskundige zorg voor specifieke patiëntgroepen, GGZ-C aan ouderen in de intramurale setting, dagbesteding en personenalarmering.
  • Hanzeheerd is ook een ouderenzorgaanbieder en biedt zorg aan in de gemeenten Hattem en Heerde. Hanzeheerd is actief op het gebied van somatische en psychogeriatrische zorg, wijkverpleging, eerstelijnsverblijf, dagbesteding, huishoudelijke verzorging en servicediensten.
 

Documenten

IJsselheem en Hanzeheerd mogen fuseren (concentratiebesluit) (PDF - 188.71 KB)