Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Hitachi Transport System wil Cyber Freight International Holding overnemen (concentratiemelding)

Hitachi Transport System, Ltd (HTS) wil Cyber Freight International Holding B.V. en haar dochterondernemingen (Cyber Freight) overnemen. De bedrijven hebben op 21 oktober 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • HTS is een in Japan gevestigde vennootschap die is genoteerd aan de beurs van Tokio. HTS is wereldwijd actief als dienstverlener op het gebied van expeditie- en contractlogistieke diensten.
  • Cyber Freight is gevestigd in Nederland en is met name actief op het gebied van expeditie (per lucht, over zee en in mindere mate over land). Daarnaast exploiteert zij een gehuurde opslagruimte en biedt zij een beperkt aantal contractlogistieke diensten aan, waarbij zij zich met name richt op farmaceutische goederen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355