Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Hedin Automotive wil Janssen Kerres Groep-Janssen Kerres Lease overnemen (concentratiemelding)

Hedin Automotive B.V. wil Janssen Kerres Groep B.V.-Janssen Kerres Lease B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 31 juli 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Hedin Automotive B.V.: is actief als dealer van personenauto's en bedrijfswagens van verschillende merken. Hedin is op dit moment ook actief op het gebied van autolease en autoschadeherstel alsmede de distributie van auto-onderdelen. Aanvullend biedt Hedin diensten zoals, leasing, verhuur, verzekering, financiering en bedrijfswageninrichting.
  • Janssen Kerres Groep B.V en Janssen Kerres Lease B.V.: zijn actief als dealer van personenauto's en bedrijfswagens van verschillende merken in Noord-Brabant en Limburg. Ook zijn zij actief op het gebied van autolease en autoschadeherstel.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355