Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Gilde Equity Management wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over een aantal financiële dienstverleners (concentratiemelding)

Gilde Equity Management (GEM) Benelux Fund V Coöperatief U.A., onderdeel van GEM Benelux Holding B.V., wil via een daartoe opgerichte maatschappij Mirabel Groep B.V., uitsluitende zeggenschap verkrijgen over 17 financiële dienstverlenings- en assurantiebedrijven. De volgende ondernemingen zijn ook lid van de Coöperatie Licent: Licent Holding B.V., Berends & Slump B.V., Koopman Assurantiën B.V, Deterink Financiële Diensten B.V., Boks Beiier & Co B.V., Dommerholt & Ten Brinke B.V., Assurantiekantoor Pul B.V., KOK Amstelveen B.V., Scharenborg Beltrum B.V., Baartman Assurantiën B.V., De Bedriifsverzekeraar B.V., Asbroek Adviesgroep B.V., De Croes Adviesgroep B.V., Steentjes Makelaars (V.O.F.), Krabbe Assurantiën en V.O.F. Velthuis Assurantiën. Holtkamp Assurantiën B.V is geen lid van de Coöperatie Licent.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Gilde Equity Management (GEM) Benelux Fund V Coöperatief U.A. is een investeringsfonds;
  • De financiële dienstverleners zijn actief op de markt voor de financiële dienstverlening en dan met name op het gebied van verzekeringsproducten.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355