Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

FSN Capital GP VI Limited wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Priamx Investments (concentratiemelding)

FSN Capital GP VI Limited wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Priamx Investments B.V. De bedrijven hebben op 7 december 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • FSN Capital GP VI Limited is een private equity (investeerders die buiten de aandelenbeurs om financieel in bedrijven participeren) fonds. De investeerders in het fonds bestaan voornamelijk uit pensioenfondsen, fondsen van fondsen, schenkingen (endowments) en familieconstructies, verzekeringsmaatschappijen en banken.
  • Priamx Investments B.V. is de houdstermaatschappij van de ilionx groep van ondernemingen. ilionx is een verlener van IT-diensten. ilionx richt zich op het ondersteunen van bedrijven en organisaties bij digitale transformaties. Dit gebeurt door middel van diensten op het gebied van business innovations, application development, data analytics, IT architecture and integration en managed cloud and security.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355