Kruimelpad

Fource mag HAMU Automaterialen overnemen (concentratiebesluit)

Fource mag HAMU Automaterialen B.V., Otogros B.V. en A28 Autocombinatie B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 30 augustus 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Fource: is een leverancier van en groothandelaar in (personen)auto-onderdelen en -accessoires. Zij biedt tevens aan auto-onderdelen aanverwante diensten en producten aan zoals autolakken, opleidingen en (garage)softwarepakketten.¬†
  • HAMU: richt zich op de inkoop en verkoop van (personen)auto-onderdelen en -accessoires, de verkoop van autobanden, de verkoop van werkplaatsuitrusting en het verlenen van bandenservicediensten.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt 
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000

 

Documenten

Fource mag HAMU Automaterialen overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 36.68 KB)