Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Fource mag HAMU Automaterialen overnemen (concentratiebesluit)

Fource mag HAMU Automaterialen B.V., Otogros B.V. en A28 Autocombinatie B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 30 augustus 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Fource: is een leverancier van en groothandelaar in (personen)auto-onderdelen en -accessoires. Zij biedt tevens aan auto-onderdelen aanverwante diensten en producten aan zoals autolakken, opleidingen en (garage)softwarepakketten.¬†
  • HAMU: richt zich op de inkoop en verkoop van (personen)auto-onderdelen en -accessoires, de verkoop van autobanden, de verkoop van werkplaatsuitrusting en het verlenen van bandenservicediensten.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt 
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000

 

Documenten

Fource mag HAMU Automaterialen overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 36.68 KB)