Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Forensco wil PKF overnemen (concentratiemelding)

Foresco Packaging NV wil PKF Pallets B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 16 september 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Foresco Packaging NV: is actief op het gebied van de productie van en de verkoop van houten pallets en verschillende soorten verpakkingen in verschillende Europese landen waaronder Nederland en biedt reparatiediensten aan voor verhuurders van pallets.
  • PKF Pallets B.V.: is actief op het gebied van de productie en verkoop van houten pallets die gebruikt worden als industrieel verpakkingsmateriaal in verschillende Europese landen, met name in de Benelux / Nederland.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355