Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Fivoor mag haar activiteiten uitbreiden met de forensische verslavingszorgactiviteiten van Antes Zorg (concentratiebesluit)

Wat is het besluit van de ACM?

Fivoor B.V. mag haar activiteiten uitbreiden met de forensische verslavingszorgactiviteiten van Antes Zorg B.V. De ACM heeft op 24 september 2021 besloten dat de voorgaande bedrijven toestemming hebben voor uitbreiding van de joint venture Fivoor B.V. Er blijft na de uitbreiding van de joint venture voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Fivoor B.V. is een joint venture tussen de Parnassia Groep en Stichting Altrecht. Fivoor B.V. is gespecialiseerd in psychiatrische zorg (en reclassering) voor voornamelijk patiĆ«nten met een forensische indicatie. Fivoor B.V. is primair werkzaam in de arrondissementen Den Haag, Midden-Nederland, Rotterdam, Noord-Holland en Noord- en West-Brabant. Daarbuiten biedt Fivoor B.V. zorg in twee Belgische Forensische Psychiatrische Centra, namelijk in Gent en in Antwerpen.
  • De forensische verslavingszorgactiviteiten die Antes Zorg B.V. wil overdragen aan Fivoor B.V. zijn: Forensische verslavingskliniek (Poortugaal), Afdeling Forensische zorg (Poortugaal), Forensisch FACT (Rotterdam), Forensisch ambulant (Dordrecht) en Reclassering (Rotterdam en Dordrecht).
 

Documenten

Fivoor mag haar activiteiten uitbreiden met de forensische verslavingszorgactiviteiten van Antes Zorg (concentratiebesluit) (PDF - 37.3 KB)