Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Fields Group Holding indirect via Oostenburger V uitsluitende zeggenschap wil verkrijgen over TTNL (concentratiemelding)

Fields Group Holding B.V. indirect via Oostenburger V B..V. uitsluitende zeggenschap wil verkrijgen over TTNL B.V. De bedrijven hebben op 7 september 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Fields Group Holding B.V: is een Nederlandse investeerder die zich richt op het deelnemen in en verder ontwikkelen van bedrijven met potentieel.
  • TTNL B.V: is actief in de adviesverlening en configuratie en beheer van lT-infrastructuursystemen. De diensten van TTNL bestaan onder meer uit het aanbieden van opslagsystemen alsmede ondersteuning, onderhoud en beheer daarvan. Daarnaast biedt TTNL verschillende cloudoplossingen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355