Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Exact Group mag Unit4 MKB Software overnemen (concentratiebesluit)

Exact Group B.V. mag Unit4 MKB Software B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 5 oktober  2020 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig:

  • Exact Group B.V.: ontwikkelt industrie specifieke on-site, gehoste en cloud-gebaseerde IT softwareoplossingen in verschillende sectoren, variërend van productie, groothandel en distributie tot professionele dienstverlening en accountancy. Exact ondersteunt alle belangrijke bedrijfsprocessen zoals productie, logistiek, financiën & administratie, HR, sales en marketing.
  • Unit4 MKB Software B.V.: is een Nederlands software bedrijf. Unit4 Bedrijfssoftware levert een breed en volledig geïntegreerd aanbod van on-premise en cloud-gebaseerde softwareoplossingen aan accountantskantoren, zelfstandige ondernemers en het MKB.
  • KKR & Co.: is een wereldwijd opererende investeringsmaatschappij die een breed scala aan alternatieve beleggingen beheert, waaronder private equity, energie, infrastructuur, vastgoed en krediet, met strategische partners die hedge funds beheren en daarmee een breed scala aan investeringsdiensten biedt aan investeerders en capital market solutions voor haar portfoliobedrijven, de onderneming en andere cliënten verzorgt.
 

Documenten

Exact Group mag Unit4 MKB Software overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 190.92 KB)