Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

European Imaging Group wil CameraNU.nl overnemen (concentratiemelding)

European Imaging Group Limited wil CameraNU.nl B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 12 januari 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • European Imaging Group Limited staat aan het hoofd van een groep vennootschappen die zich richt op de verkoop via fysieke winkels en eigen websites van (digitale) fotografie- en videoapparatuur, lenzen, accessoires gerelateerd aan de fotografie- en video-industrie en reparatiediensten voor camera‚Äôs en toebehoren.
  • CameraNU.nl B.V. is actief op het gebied van verkoop van (digitale) fotografie- en videoapparatuur, lenzen en accessoires gerelateerd aan de fotografie- en video-industrie.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355