Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Eurofins Holding wil PAMM overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Eurofins Clinical Diagnostics Netherlands Holding B.V. wil Stichting PAMM Laboratoria voor Pathologie en Medische Microbiologie overnemen. De bedrijven hebben op 8 april 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Eurofins Clinical Diagnostics Netherlands Holding B.V. is de moedermaatschappij van verschillende dochtervennootschappen die voornamelijk laboratoriumonderzoek verzorgen op het gebied van klinisch diagnostische activiteiten zoals klinisch chemisch onderzoek, hematologie, pathologie, immunologie, moleculaire biologie, medisch microbiologisch onderzoek, toxicologie, functie onderzoek, contra-indicaties, COVID-19 testen voor GGDs en beeldvormend onderzoek.
  • Stichting PAMM Laboratoria voor Pathologie en Medische Microbiologie is een regionaal centrum voor infectieziekten en pathologie. PAMM biedt laboratoriumdiagnostiek op het gebied van uitsluitend medische microbiologie en pathologie.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Zorg
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355