Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Equipe Zorgbedrijven wil Annatommie overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Equipe Zorgbedrijven TopCo B.V. wil via haar indirecte dochteronderneming Xpert Clinics Orthopedie B.V. Annatommie – centra voor orthopedie en beweging – Holding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 15 april 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Equipe Zorgbedrijven TopCo B.V is onder meer via haar indirecte dochteronderneming Xpert Clinics Orthopedie B.V. actief op het gebied van medisch specialistische orthopedische zorg, hand- en polschirurgie, cosmetische zorg, proctologie en oogheelkunde en op het gebied van paramedische zorg in Nederland;
  • Annatommie – centra voor orthopedie en beweging – Holding B.V. is via haar dochterondernemingen actief op het gebied van medisch specialistische orthopedische zorg en op het gebied van paramedische zorg in Almere, Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort, Apeldoorn, Leiden en Utrecht.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Zorg
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355