Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

EQT wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over onderdelen van LSP Management Group (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

EQT AB (publ) wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over onderdelen van LSP Management Group B.V. De bedrijven hebben op 23 november 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • EQT is een wereldwijd actieve investeringsmaatschappij. De portfoliobedrijven van EQT-fondsen zijn actief in uiteenlopende sectoren en bedrijfstakken, zoals consumenten, consumentengoederen, energie & milieu, fintech, gezondheidszorg, industriĆ«le technologie, verzekeringen, vastgoed, diensten, sociaal, TMT en transport & logistiek.
  • De onderdelen van LSP (LSP is een Europese investeringsmaatschappij) zien op de verstrekking van financiering aan ondernemingen in de biowetenschappen en de gezondheidszorg.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355