Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

EQT IX mag Lumos Phoenix overnemen (concentratiebesluit)

EQT IX mag Lumos Phoenix overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 27 juli 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • EQT IX: is een investeringsfonds en heeft tot doel voornamelijk te investeren in Europa, met een focus op Noord-Europa maar ook wereldwijd. EQT IX maakt deel uit van de EQT-groep van private eguity-fondsen. De fondsen die worden beheerd door ondernemingen waarover EQT zeggenschap heeft, zijn actief in verschillende sectoren.
  • Lumos Phoenix Holdings Inc: is houdstermaatschappij van de PRO Unlimited-groep. Dochterven-nootschap PRO Unlimited is een in de Verenigde Staten gevestigde dienstverlener op het gebied van de uitzending van tijdelijk personeel. PRO Unlimited is in Nederland uitsluitend actief via haar dochtervennootschap VVM Beheer B.V., ″Brainnet″ op het gebied van de uitzending van tijdelijk personeel.
 

Documenten

EQT IX mag Lumos Phoenix overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 44.89 KB)