Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Envases wil Domiberia overnemen (concentratiemelding)

Envases Europe A/S wil Domiberia, S.L.U. en Domiberia Benelux B.V. (gezamenlijk: Domiberia) overnemen. De bedrijven hebben op 15 juni 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Envases Europe A/S is in Nederland actief via haar dochteronderneming Envases B.V. en produceert metalen verpakkingen voor voedsel en voor industriĆ«le toepassingen (verf en chemicaliĆ«n).
  • Domiberia is een product en verkoper van verpakkingen van metaal. Domiberia bedient bedrijven in verschillende eindmarkten, waaronder (dier)voeding, dranken en industrieel.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355