Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Egeria wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Superp en haar dochtervennootschappen (concentratiemelding)

Egeria Capital Beheer B.V. (hierna: Egeria) wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Superp Technology Consultants B.V. (hierna: Superp) en haar dochtervennootschappen. De bedrijven hebben op 5 september 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Egeria is een Nederlandse investeringsmaatschappij, die investeert in ondernemingen in verschillende bedrijfssectoren. Via haar portfolio-ondernemingen Arcus en Infradax is Egeria actief op het gebied van consultancy, software, hardware en managementdiensten binnen de IT-sector.
  • Superp is een IT-dienstverlener, die voornamelijk actief is in Nederland. Superp is actief in het ontwerpen, bouwen, testen van softwaretoepassingen op basis van SAP, en het beheren van software applicaties en clouddiensten.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355