Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Dealer Groep Pon Services mag Huiskes Kokkeler Automobielbedrijven overnemen (concentratiebesluit)

Dealer Groep Pon Services mag Huiskes Kokkeler Automobielbedrijven overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 6 mei 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig

  • Dealer Groep Pon B.V.: is een (sub)houdstermaatschappij van Pon Holdings B.V. De activiteiten van zijn beperkt tot het houden van aandelen en/of het voeren van de directie in de verschillende werkmaatschappijen van Pon Holdings B.V. (de Pon Groep).
  • Pon Groep is actief op het gebied van de import van (lichte) bedrijfsauto’s. Gerelateerd daaraan ontplooit Pon activiteiten op het gebied van de (detail)handel in nieuwe en gebruikte (lichte bedrijfs)auto’s en de daarbij behorende onderdelen en accessoires, autoverhuur, autoschadeherstel en bedrijfswageninrichting.
  • Huiskes Kokkeler Automobielbedrijven B.V.: is als dealer hoofdzakelijk actief op het gebied van de (detail)handel in nieuwe en gebruikte (lichte bedrijfs)auto’s en de daarbij behorende onderdelen en accessoires. Voorts ontplooit Huiskes Kokkeler Automobielbedrijven activiteiten op het gebied van autoverhuur, autoschadeherstel en bedrijfswageninrichting.
 

Documenten

Dealer Groep Pon Services mag Huiskes Kokkeler Automobielbedrijven overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 43.45 KB)