Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

CVC Investment Group wil via CVC Management Holdings II Limited uitsluitende zeggenschap over CVC Credit Group en CVC Advisory Group verkrijgen (concentratiemelding)

CVC Investment Group wil via CVC Management Holdings II Limited uitsluitende zeggenschap over CVC Credit Group en CVC Advisory Group verkrijgen.
De bedrijven hebben op 9 juni 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • CVC Investment Group: is een private-equity- en beleggingsadviesbureau dat beleggingsadvies geeft aan en/of investeringen beheert namens bepaalde CVC-beleggingsfondsen en -platforms.
  • CVC Credit Group: is een private kredietonderneming die actief is in het beheer van kredietfondsen en CLO’s (consolidated loan obligations).
  • CVC Advisory Group: bewerkstelligt beleggingsopportuniteiten en verleent aanverwante adviesdiensten met betrekking tot bepaalde soorten management-buyouts, strategische herstructureringen en venture capital transacties.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355