Kruimelpad

Besluit

Constellation mag Topicus overnemen (concentratiebesluit)

09-07-2020

Constellation Software Netherlands Holding Coöperatief U.A. mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Topicus.com B.V. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 9 juli 2020 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Constellation Software Netherlands Holding Coöperatief U.A. houdt zich bezig met het aanbieden van van zakelijke software en gerelateerde IT-diensten. Constellation is in Nederland hoofdzakelijk actief via haar dochter Total Specific Solutions (TSS). TSS is onder meer actief in de financiële sector, retail, de juridische sector, overheid, vastgoed, gezondheidszorg en de automotive sector.
  • Topicus.com B.V. houdt zich bezig met het aanbieden van van zakelijke software en gerelateerde IT-diensten. Topicus is gespecialiseerd in ketenintegratie, het realiseren van Software as a Service-applicaties en procesmanagement. Topicus is actief in de financiële sector, de overheidssector, het onderwijs en de gezondheidszorg