Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Circular IT Holding wil bedrijven NEG groep overnemen (concentratiemelding)

Circular IT Holding B.V., indirect onderdeel van Waterland Private Equity Investments B.V., wil NEG-ITSolutions B.V., Computer Trading Company B.V., iUsed B.V., NEG Group B.V. en Stichting ITdonations overnemen. De bedrijven hebben op 14 oktober 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Circular IT Holding B.V. houdt zich bezig met verkopen en verhuren van gebruikte laptops, networking apparatuur en servers en het aanbieden van bijbehorende diensten;
  • NEG-ITSolutions B.V., Computer Trading Company B.V., iUsed B.V., NEG Group B.V., Stichting ITdonations houden zich bezig met verkopen van nieuwe en gebruikte laptops en telefoons en het aanbieden van bijbehorende diensten.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355