Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Central & Eastern Europe Care Services Holding mag Thuismakers Holding en Compartijn Holding overnemen (concentratiebesluit)

Wat staat er in het besluit?

Central & Eastern Europe Care Services Holding S.A. mag Thuismakers Holding B.V. en Compartijn Holding B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 1 maart 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Central & Eastern Europe Care Services Holding S.A. wordt gehouden door Orpea S.A. en is via diverse dochterondernemingen, zoals September, Allerzorg en DLH, met name actief op het gebied van het verlenen van zorg aan mensen met dementie en geheugenproblemen in kleinschalige woonzorgvoorzieningen, thuiszorg, wijkverpleging, begeleiding, palliatieve zorg, begeleiding en behandeling van mensen met psychiatrische problematiek of licht verstandelijke beperking al dan niet in combinatie met (beschermd) wonen.
  • Thuismakers Holding B.V. creeĆ«rt woonomgevingen waar passende zorg kan worden geboden. Thuismakers is in heel Nederland actief met projecten en ontwikkelt woningen voor mensen met een zorgvraag. Thuismakers doet dit door nieuwbouw, herontwikkeling van monumentale panden of het toepassen van een combinatie van nieuwbouw en renovatie.
  • Compartijn Holding B.V. houdt zich bezig met het verlenen van diensten op het gebied van wonen en zorgmanagement via Compartijn Exploitatie B.V., waaronder het (doen) verlenen van huisvesting, gastvrijheid, medische en maatschappelijke zorg of begeleiding. Compartijn realiseert kleinschalig wonen met zorg voor mensen met een psychogeriatrische aandoening en/of een somatische aandoening.
 

Documenten

Central & Eastern Europe Care Services Holding mag Thuismakers Holding en Compartijn Holding overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 39.06 KB)