Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Capital A Fund VIII Holding Coöperatief (“Capital A”) wil door middel van Telecom & ICT Group (“Yielder”) uitsluitende zeggenschap over VEDE Beheer (“Venéco”) verkrijgen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Telecom & ICT Group B.V. wil uitsluitende zeggenschap over VEDE Beheer B.V. (“Venéco”) verkrijgen. De bedrijven hebben op 15 mei 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Capital A Fund VIII Holding Coöperatief U.A.: is een investeringsmaatschappij die zich richt op middelgrote ondernemingen gevestigd in Nederland en België.
  • Telecom & ICT Group B.V. (“Yielder”) : De activiteiten van Yielder bestaan uit het aanbieden van een breed scala aan IT-producten en het leveren van diensten en oplossingen (zoals cloud-diensten en IT-beheer) aan consumenten, ZZP’ers, het MKB en grootzakelijke afnemers.
  • VEDE Beheer B.V. (“Venéco”): Venéco levert een breed scala aan ICT- en telecomdiensten en -producten. De diensten van Venéco bestaan onder meer uit het aanbieden van ondersteuning, onderhoud en beheer van systemen, inclusief het beschikbaar stellen van hard- en software. Daarnaast biedt Venéco verschillende cloudoplossingen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355