Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Capital A Fund IV Holding Coöperatief wil, via haar dochteronderneming ExtraVar Group, Extravar overnemen (concentratiemelding)

Capital A Fund IV Holding Coöperatief U.A. wil, via haar dochteronderneming ExtraVar Group B.V., Extravar B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 24 juli 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Capital A Fund IV Holding Coöperatief U.A.: is een participatie-onderneming die zich richt op middelgrote ondernemingen gevestigd in Nederland en België. Capital A heeft als doel het ondersteunen van dergelijke ondernemingen die een strategie van groei nastreven
  • ExtraVar Group B.V.: heeft als doel de verwerving van alle uitstaande aandelen in het kapitaal van Extravar
  • Extravar B.V.: is als full-service provider actief in adviesverlening, configuratie en beheer van ICT-infrastructuursystemen. De diensten bestaan onder meer uit het aanbieden van opslagsystemen en bedrijfskritische applicaties alsmede ondersteuning, onderhoud en beheer daarvan.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355