Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Broekhuis Vastgoed Holding wil Autopalace Beheersmaatschappij overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Vastgoed Holding wil Autopalace Beheersmaatschappij overnemen. De bedrijven hebben op 25 november 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Broekhuis Vastgoed Holding B.V.: maakt onderdeel uit van De Broekhuis Groep, dat bestaat uit 52 autodealerbedrijven, één dealer voor motorfietsen, één leasemaatschappij, één verhuurbedrijf, dertien schadeherstelbedrijven, één vestiging voor financieringen en verzekeringen en één vestiging voor bedrijfswageninrichting. De Broekhuis Groep biedt als dealer  verschillende merken aan, te weten Audi, BMW, Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, SKODA, Volkswagen en Volvo.
  • Autopalace Beheersmaatchappij B.V.: Is actief als dealer van personenwagens en lichte bedrijfswagens. Zij voert dealerschappen van de merken Peugeot, Citroën, DS, Opel, Hyundai, Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:
    
Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355