Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

BlackFin Financial Partners wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Blauwtrust Groep (concentratiemelding)

BlackFin Financial Partners B.V. wil via dochteronderneming BlackFin Holding B.V. uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Blauwtrust Groep B.V. De bedrijven hebben op 11 november de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • BlackFin Holding is een financiële houdstermaatschappij.
  • BlackFin Financial Partners is een portfoliobedrijf van BlackFin Financial Services Fund III, een Frans Fonds Professionnel de Capital Investissement (FPCI) beheerd door BlackFin Capital Partners, een Franse gereguleerde beheermaatschappij die verschillende fondsen beheert die investeren in ondernemingen in de financiële sector in heel Europa.
  • Blauwtrust Groep is een houdstermaatschappij die via haar dochterondernemingen actief is in de waardeketen van hypotheek met activiteiten als het genereren van gelden van beleggers voor plaatsing op de hypotheekmarkt, het initiëren van nieuwe hypotheken en backoffice-diensten voor bestaande hypotheekportefeuilles in opdracht van klanten en het adviseren en bemiddelen van consumenten in het kader van een nieuwe of bestaande hypotheek.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355