Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Berlin Packaging wil Bark Packaging Group overnemen (concentratiemelding)

Berlin Packaging Holding Nederland B.V. wil Pac-men Invest B.V. (Bark Packaging Group) overnemen. De bedrijven hebben op 25 augustus 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Berlin Packaging: distributie van diverse soorten verpakkingen, met name bedoeld voor producten bestemd voor consumenten; aanbieden van aanverwante diensten zoals opslag, verpakkingsontwerp en -ontwikkeling, opslag en logistiek;
  • Pac-men Invest (Bark Packaging Group): distributie van diverse soorten verpakkingen, met name voor industriĆ«le doeleinden.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355